23.4.12

Boohoo Monday

En dan begint het weer, de week. Boohoo Monday noem ik maandag altijd. Bah, ik heb er nooit zin in. Vandaag had ik daar bovenop nog een natuurkunde proefwerk, (waar ik een 5.3 voor heb. Ik ben er wel blij mee, ik dacht namelijk dat het veel erger zou zijn.) en tijdens gym hink-stap-sprong. (Waar ik weer een 6 voor haalde; ik sprong 6 meter.) Tijdens de pauze werd er opeens een flashmob gehouden door de examenleerlingen. Als een voorproefje (gok ik) op de examenstunt deze vrijdag. Vorig jaar hebben ze ons met water bespoten als we de school probeerden in te komen. Hopelijk gebeurt dat dit jaar niet, het is namlijk wat kouder dan vorig jaar! Maar goed, van de flashmob heb ik niet veel van kunnen zien, ik stond te ver weg en er stond een massa leerlingen voor me. Ik ben, laten we maar zeggen, kleiner dan de gemiddelde Nederlander. Ik ben ook geen Nederlander, dus dan zit 't goed. However, ik heb een look voor jullie.


Vestje: H&M | Shirt: FAME clothes | Hempje: H&M | Broek: H&M | Schoenen: Van Haren

Deze look heb ik vandaag aan gehad, dan wel niet met de hakken (omdat ik niet van mijn moeder met zulke hoge hakken naar school mag; boohoo mam!). Ik ben verliefd op het shirtje, dat ik een special out-store heb gekocht waar zowel Only en meerdere merken verkocht worden. De broek heb ik al best lang, en zo ook het vestje.

Tell me what you think!

2 opmerkingen:

  1. wat leuk zeg, dat je ook een blog hebt! en ik vind je shirtje echt superleuk! liefs! ♥♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit blog echt leuk sweetie, en het ziet er ook leuk uit. En i'm in love with the outfit hierboven ! Dikke kus Nadieh xoxo Love you !

    BeantwoordenVerwijderen